Jobba hos oss

Häng med och utmana gammalt tänk tillsammans med oss

play_arrow

Vårt lag består av

Ett par

Säljare

Ett gäng

Utvecklare

Några

Projektledare

Ett par

IT Arkitekter

Två

Kaffemaskiner

Ett gäng

Verksamhets-konsulter

God

Frukost

Några

Testare

Några

Produktägare

En portion

Chefer

Ett gäng på

Customer Care

En

VD

Kul

Spel

Som säljare på HRM Software så arbetar jag främst med att sälja in HRM-systemet. Kunderna är oftast väldigt stora och finns i hela Sverige. Jag är med i hela processen, allt ifrån att hitta kunder till efter påskrift. I processen så sker arbetet nära mina kollegor och det är viktigt att de precis som jag ger ett bra intryck till kunden. Det kan ta tid innan man kommer igång med en kund och ser resultat av sitt arbete, men när man lyckas få en ny kund så är det väldigt kul. En utmaning som jag tycker om är balansen mellan att försöka sälja in ett så standardiserat system som möjligt, samtidigt som att tillgodose kundens behov. Sen är det ju fantastiskt att jobba med en så bra produkt som vi har att erbjuda!
- Mats Lindvall, Säljare på HRM Software

Som utvecklare så arbetar jag med att utveckla HRM-systemet. På HRM Software så håller vi på att gå över till en helt ny mobil plattform som jag och mitt team och arbetar med. Det är kul att få vara med och skapa något helt nytt. Både jag och mina medarbetare märker att vi gör stor skillnad för HRM-systemet och vi får direkt feedback från våra kunder på det vi gör, vilket är kul. Vi arbetar varierat med både frontend och backend i javascript, java, react, html och css.
- Jesper Holmström, Utvecklare på HRM Software

Min uppgift som projektledare är att leda projekt och se till att projekten når sina mål. Det innebär mycket kontakt med kunder och medarbetare och att se till att budget hålls och att de delaktiga fokuserar på rätt saker. Det är kul när man är i ett projekt och ser att det börjar växa fram något som gör skillnad. En utmaning med att vara projektledare är att det ofta är många deadlines, då gäller det att ha en god planering i grunden. Det som gör HRM Software speciellt är att alla hjälps åt och alltid ställer upp för varandra.
- Robin Bergström, Projektledare på HRM Software

Jag som IT-arkitekt sätter de tekniska ramarna för utvecklingen framåt. Det kan till exempel vara vilka språk och ramverk som vi ska använda eller hur vi ska drifta vårt HRM-system. Nu jobbar vi mycket med vår nya mobilplattform vilket innebär mycket spännande framtidstänk och nya tekniker. Mitt arbete går också ut på att förenkla utvecklarteamens arbete för att de ska kunna bygga vidare på vårt system som redan ligger i framkant i branschen idag.
- Henrik Lundahl, IT-arkitekt på HRM Software

Vi är HRM Softwares kaffemaskiner. Vi används flitigt under dagarna och får fyllas på ganska ofta, men det är vi bara glada över. Här erbjuds allt ifrån chococaffe till en enkel svart kopp kaffe.
- Kaffemaskiner på HRM Software

Som verksamhetskonsult så arbetar jag direkt mot våra kunder med att tillgodose deras olika önskemål. Det kan vara både stora och små saker, allt ifrån att lägga till ett nytt fält i HRM-systemet till att sätta upp hela systemet från grunden. Att sedan få presentera en lösning för kunden och göra dem nöjda tycker jag är väldigt kul. Det som gör HRM Software speciellt är att vi har en stark flexibel produkt i branschen och att det finns en kultur här där vi hjälps åt.
- Daniela Lindqvist, Verksamhetskonsult på HRM Software

Jag är HRM Softwares förmiddags-frukost. Jag serveras alla dagar vid 9:30 och är en trevlig populär stund för alla medarbetare att samlas och prata lite kring. Här serveras bl a bröd, gurka, ost, paprika, juice, skinka, salami och marmelad.
- Frukost på HRM Software

Mitt uppdrag som testare och testledare är att kvalitetssäkra det som utvecklarna bygger. Det är viktigt för våra kunder att systemet håller en så god kvalitét som möjligt och det är därför viktigt att minimera antal fel i HRM. Det gör jag dels genom att testa olika funktioner och dels genom att utföra tester på prestandan. Mitt team består av mig och fyra stycken utvecklare. Det som jag gillar med HRM Software är kulturen med bra sammanhållning och att alla hjälps åt.
- Erika Mathisson, Testare på HRM Software

Mitt arbete som produktägare går ut på att utveckla vår produkt HRM. Det kan vara både mindre saker på funktionsbasis och mer övergripande, till exempel att vi ska börja arbeta med ett helt nytt område. Det jag tycker är roligast är att arbeta med visionen för produkten, dvs nytt tänk med hur produkten ska fungera längre fram och hur vi ska möta kundens behov längre fram. En stor del av mitt arbete består också av att samla in krav från kunden och fördela ut detta till de olika teamen på HRM. Det innebär mycket samarbete vilket brukar fungera väldigt bra eftersom alla på HRM gärna hjälps åt. Just nu så är vi i ett spännande läge med att ta fram en ny plattform. Det ger en stor påverkansmöjlighet och så är det kul att vi arbetar med nya tekniker såsom AI och maskin-inlärning.
- Nicolas Gullstrand, Produktägare på HRM Software

Som utvecklingschef på HRM Software så arbetar jag både strategiskt och operativt. Oftast så vet jag knappt i förväg hur en vecka kommer att bli, men många möten med medarbetare och ledningen är vanligt. Det jag tycker är roligast med mitt arbete är att förmedla en tydlig vision kring hur HRMs framtid ska se ut. Det handlar mycket om att engagera och inspirera medarbetarna så att vi alla känner att vi är påväg i rätt riktning. På HRM Software så har vi en platt organisation med många duktiga chefer och medarbetare vilket ger ett stort utrymme för förändring och att påverka. Här är vi inte rädda för att våga prova nya saker.
- Ragnar Martinsson, Utvecklingschef på HRM Software

Mitt uppdrag på Customer Care är att hjälpa våra kunder. Det innebär en stor variation - kunder kan höra av sig om nästan allt möjligt och då handlar det om att prioritera ärendena. Det blir också en del samarbete mellan mig och mina kollegor för att lösa kundernas olika behov. Det är till stor del detta som gör HRM Software så speciellt, att vi alltid hjälps åt och ställer upp för varandra. Det är också kul att vi hela tiden är i en förändring.
- Patrik Svensson, Customer Care på HRM Software

Som VD på HRM Software så arbetar jag främst med övergripande strategier, t ex med i vilken riktning vi ska utveckla verksamheten eller vilka processer vi ska använda oss utav. Ibland hänger jag även upp tavlor och städar undan i mötesrummen, men det är inget officiellt ;-). Något som är väldigt kul med mitt jobb är när man verkligen känner att alla medarbetarna är med på resan vi gör och få uppleva vilken skillnad vi tillsamman kan göra för våra kunder. Kulturen vi har här skiljer sig åt från andra bolag, våra medarbetare ställer upp mangrant för varandra. Vi är också annorlunda på det sättet att vi är uppstickaren i branschen med en produkt som är väldigt uppskattad och som utvecklas mycket starkt framåt.
- Christian Myhrberg, VD på HRM Software

Vi är HRM Softwares spel och består för tillfället av ett Xbox och ett biljardbord, perfekt att använda när några medarbetare behöver en paus. Populäraste Xbox-spelen är Fifa och Forza. Populäraste biljardspelet är nummerboll.
- Spelen på HRM Software

Testa dig!

Test - Är du en HRM:are?

Gör vårt minitest för att se om du är en HRM:aretag_faces Du, precis som vi vill säkert dra pricken åt både höger och vänster - men om du måste välja?

Jag arbetar helst..

på egen hand och fokuserat

tillsammans med andra i ett lag

HRM

När en ny kollega välkomnas..

berättar jag om allt som jag gjort

frågar jag nyfiket om personens resa

HRM

Det är viktigt att..

våga utmana och se nya möjligheter

att följa processer och policyer

HRM

Jag värdesätter..

planering och god framförhållning i alla lägen

stor påverkansmöjlighet och flexibilitet

HRM

Jag gillar kollegor som..

smittar av sig med engagemang och passion

har full koll på vad vi gjort tidigare

HRM

Min attityd bygger på..

att vara realist och inte ta ut nån seger i förskott

positiv energi och en vilja att göra det lilla extra

HRM

Visa resultat

0%

Lediga tjänster

Systemutvecklare


Vår produktutveckling fortsätter och därför vill vi gärna förstärka utvecklingsavdelningen med en utvecklare som kan javautveckling och som gärna arbetar som scrum master.

Vi har ett härligt team med en tydlig uppgift inom Tid, Schema, Bemanning och Integrationer.
Här behöver vi en bra utvecklare som även kan arbeta som scrum master.

Vi bedriver arbetet på ett agilt sätt, kundnära med snabb feedback. Vi har små team på fem-sju personer som alla är placerade tillsammans, vi har korta beslutsvägar.

 

Vi vill att du

 • har erfarenhet av modernt utvecklingsarbete
 • brinner för modern agil utveckling och vet hur man levererar kundvärde i inkrementella leveranser
 • kan jobba självständigt och i team, med driv att leverera riktigt bra lösningar
 • är innovativ och inte är rädd att tänka nytt
 • är noggrann med högt kvalitetstänk
 • är intresserad av att leda ett team som scrum master

Vi önskar att du

 • har kunskap inom java-utveckling
 • gärna har jobbat med React, Google Cloud, Docker, Kubernetes, Cockroach db, Kafka, Nginx eller någon annan spännande teknik

Vi erbjuder dig

 • ett ungt expansivt företag med en spännande utveckling
 • en intressant personlig utveckling med möjlighet till stor egen påverkan av arbetssituationen
 • en miljö där det finns möjlighet att arbeta med kunder i olika storlek och i olika branscher

Mer information

Låter det intressant? Om du vill ha mer information om tjänsterna på utvecklingsavdelningen är du välkommen att kontakta Ragnar Martinsson (utvecklingschef) 072-233 11 13, ragnar.martinsson@hrmsoftware.se. Skicka CV och ett personligt brev till: rekrytering@hrmsoftware.se.

Verksamhetskonsulter

Vi söker ett antal verksamhetskonsulter (Lön/HR) som kommer att arbeta med implementation av våra lösningar hos våra kunder. Arbetet bedrivs kundnära och innebär att via förståelse för kundens verksamhet omforma behov till effektiva lösningar.

Läs merexpand_more

Vi vill att du har/kan

 • erfarenhet av implementationsprojekt, meriterande om dessa varit inom Lön/HR
 • förmåga och intresse av att arbeta kundnära, både självständigt och i grupp
 • arbeta strukturerat och är kommunikativ
 • erfarenhet av att ansvara för uppdrag och att leda andra
 • ett gott affärsmannaskap
 • se helheten och konsekvenserna i det du gör
 • ett teknikintresse och har lätt för att sätta dig in i nya verksamhetssystem

Vi erbjuder dig

 • ett ungt expansivt företag med en spännande utveckling
 • en intressant personlig utveckling med möjlighet till stor egen påverkan av arbetssituationen
 • en miljö där det finns möjlighet att arbeta med kunder i olika storlek och i olika branscher

Mer information

Låter det intressant? Om du vill ha mer information om HRM Software eller om tjänsten är du välkommen att kontakta Tommi Berkesi (konsultchef) 072-965 39 52, tommi.berkesi@hrmsoftware.se. Tryck här för att söka tjänsten eller läsa mer hos vår rekryteringspartner.

Skicka in en spontanansökan

Har vi för tillfället ingen specifik tjänst som vi letar efter, eller passar inte de eftersökta tjänsterna just din profil? Skicka ändå gärna in ett personligt brev och CV om du tror att du skulle passa in hos oss. Skicka till rekrytering@hrmsoftware.se.

Läs merexpand_more

Vi vill att du har/kan

 • erfarenhet av implementationsprojekt, meriterande om dessa varit inom Lön/HR
 • förmåga och intresse av att arbeta kundnära, både självständigt och i grupp
 • arbeta strukturerat och är kommunikativ
 • erfarenhet av att ansvara för uppdrag och att leda andra
 • ett gott affärsmannaskap
 • se helheten och konsekvenserna i det du gör
 • ett teknikintresse och har lätt för att sätta dig in i nya verksamhetssystem

Vi erbjuder dig

 • ett ungt expansivt företag med en spännande utveckling
 • en intressant personlig utveckling med möjlighet till stor egen påverkan av arbetssituationen
 • en miljö där det finns möjlighet att arbeta med kunder i olika storlek och i olika branscher

Mer information

Låter det intressant? Om du vill ha mer information om HRM Software eller om tjänsten är du välkommen att kontakta Tommi Berkesi (konsultchef) 072-965 39 52, tommi.berkesi@hrmsoftware.se eller Terese Hermansson (HR-ansvarig) 0733-251 003, terese.hermansson@hrmsoftware.se. Skicka CV och ett personligt brev till: rekrytering@hrmsoftware.se.

Logotyp på kontoret